Privacy verklaring

Ik hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en het respect voor uw privacy. In deze privacyverklaring wil ik transparante informatie geven over de gegevens die ik verzamel en hoe ik omga met persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens is beperkt tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Je geeft je uitdrukkelijke toestemming om je gegevens te gebruiken voor een specifiek doel (bvb ontvangen van activiteiten-mailings).

De beveiliging van je persoonsgegevens is gewaarborgd en niet toegankelijk voor derden, tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor werd gegeven in het kader van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt. Je persoonsgegevens worden verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden en rechtsgronden:

  • Om te kunnen deelnemen aan de activiteiten.
  • Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.
  • Het bekendmaken van activiteiten en opinies.

Voor de bovenstaande doelstellingen worden de onderstaande persoonsgegevens van jou gevraagd, opgeslagen, verzameld en verwerkt. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt voor de doeleinden waarvoor we de gegevens hebben verkregen.

  • E-mailadres, naam, datum registratie: verzonden e-mails, open- en doorklikgedrag van de verzonden nieuwsbrieven

Een uitschrijflink wordt toegevoegd aan al onze uitgestuurde nieuwsbrieven. Je hebt recht op inzage en recht op correctie of verwijdering van de persoonsgegevens die ik van jou ontvangen heb. Onderaan dit privacystatement staat hoe je contact met mij kan opnemen.

Het is aan de gebruiker om onnauwkeurigheden en onvolledigheden in de persoonsgegevens te melden en in de eerste plaats zelf de nodige aanpassingen te doen binnen zijn gebruikersregistratie.

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan mag je hierover direct contact met mij opnemen via onderstaande gegevens. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie. Dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming. Je vindt de contactgegevens op www.privacycommission.be/nl.

Indien je nog vragen hebt over deze privacyverklaring of contact wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Ylva Berg, Herdebeekstraat 69, 1701 Itterbeek
ylvaberg@gmail.com

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s