Deep Democracy, Mindfulness, Leadership Embodiment

Living with attention, on purpose, in the present moment, friendly and without judging

Pour plus d’informations concernant ces methodes et les philosophies je vous invite à visiter les pages ci-dessous en néerlandais et anglais, et parfois en français. Il existe pour l’instant malheureusement très peu de littérature sur ces methodes innovatrices en français. Vous pouvez bien sur me contacter pour plus d’infos via ma page contact sur ce site.

Deep Democracy

Als Deep Democracy-facilitator en trainer maak ik deel uit van het collectief HUMMUS, opgericht door Fanny Matheusen in 2019. Meer informatie over Deep Democracy en ons werk vind je op de website van HUMMUS – The art of Deep Democracy

Mindfulness

Als Mindfulness-trainer werk ik samen met het Instituut voor Aandacht en Mindfulness en Seetrue. Ik geef de opleidingen Mind&Heart@Work en Mindful Opvoeden, in organisaties en in open aanbod. Meer informatie vind je op de website van I AM.

Leadership Embodiment

De Leadership Embodiment opleidingen die ik volgde bij Anouk Brack en Wendy Palmer inspireerden me om de lichamelijke dimensie van menselijke (inter)actie verder te bestuderen en om verschillende toepassingen te ontwikkelen in mijn werk met mensen en groepen. Meer informatie over belichaming (embodiment) en deze methodiek vind je op de volgende websites: