CV

Who am I today ?

 
Ik geef coaching als supervisor of procesbegeleider, gebaseerd op tools uit Deep Democracy, life-coaching, mindfulness-meditatie en heartfulness. Ook de methodes van Leadership Embodiment en Verbindende Communicatie inspireren mij bij het faciliteren van groepsprocessen.
Als zangeres heb ik 2 projecten: La Louve Heureuse en Duo Abayomi, met vrienden die mij nauw aan het hart liggen. Ik geef wekelijks (mindful) zangles in groep. Ook individuele zanglessen zijn mogelijk.
In het project Muzicando geef ik een combinatie van zang, lichaamspercussie en aandachtstraining gebaseerd op Mindfulness in de vorm van workshops of reeksen van 8 sessies voor volwassenen en kinderen.
Ik steun als vrijwilligster verschillende interculturele, artistieke en maatschappelijke projecten van verenigingen, waaronder Terra Brasil en Beweging.net.
In de laatste 12 jaar heb ik gewerkt als leidinggevende in de openbare en socio-culturele sector met een wisselende focus op werk, opvoeding, onderwijs en stressbeheersing. Steeds met aandacht voor diversiteit, maatschappelijke participatie en het versterken van netwerken.
 DSC_2308